Ο Πάνος Μαρτίνης νέος διευθύνων σύμβουλος της SoftOne

NEWSROOM
Ο Πάνος Μαρτίνης νέος διευθύνων σύμβουλος της SoftOne
Πάνος Μαρτίνης

Την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας ανακοίνωσε η SoftOne, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, με την προσθήκη του Πάνου Μαρτίνη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Αντώνης Κυριαζής, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αναλαμβάνει εκτελεστικός πρόεδρος.

Ο Αντώνης Κυριαζής, εκτελεστικός πρόεδρος της SoftOne ανέφερε: «Η ενίσχυση της διοικητικής ομάδας του Ομίλου της SoftOne με στελέχη του βεληνεκούς του Πάνου Μαρτίνη, έχει ως στόχο να επιταχύνει την υλοποίηση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας. Με τον Πάνο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, αρχές και στόχους. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα αναλάβουμε και θα υλοποιήσουμε πρωτοβουλίες που θα επαναπροσδιορίσουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς της αγοράς σε όλα τα επίπεδα».

Ο Πάνος Μαρτίνης, διευθύνων σύμβουλος της SoftOne ανέφερε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που αναλαμβάνω τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου SoftOne. H SoftOne είναι ένα από τα λιγότερο διαφημισμένα success stories εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ο συνδυασμός της καινοτομίας στην ανάπτυξη προϊόντων και της άψογης εμπορικής εκτέλεσης, οι εξαιρετικοί άνθρωποι και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, αποτελούν βασικά θεμέλια ώστε να κάνουμε τη SoftOne στρατηγικό σύμμαχο για κάθε εταιρεία που θέτει τον ψηφιακό μετασχηματισμό ως προτεραιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ