Η «Δωδώνη» στη Διεθνή Έκθεση Sial

NEWSROOM
Η «Δωδώνη» στη Διεθνή Έκθεση Sial

Η «Δωδώνη» συμμετείχε για μία ακόμα φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Sial 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο.

Φέτος, όπως ενημερώνει με ανακοινωσή της η εταιρεία, οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης «Sial 2018», είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ευρεία ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας που παράγονται από 100% ελληνικό γάλα, όπως η φέτα «Δωδώνη», τα παραδοσιακά κίτρινα τυριά της εταιρείας και τα εξαιρετικής ποιότητας γιαούρτια «Δωδώνη», καθώς και το αυθεντικό Χαλλούμι «Δωδώνη» που παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κύπρο κι έχει ήδη κερδίσει τη δική του ξεχωριστή θέση σε πάνω από 35 χώρες παγκοσμίως.

Με τη συμμετοχή 7.020 εταιρειών από περισσότερες από 109 χώρες, η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει σε επαφή επαγγελματίες των τροφίμων και του λιανεμπορίου, αλλά και καταναλωτές από όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τάσεις και τις καινοτομίες που συνθέτουν τη βιομηχανία τροφίμων του μέλλοντος και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας.

Επιπλέον, στη φετινή SIAL η «Δωδώνη» παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα φρουτογιαούρτια της.

Με παρουσία σε 50 χώρες και 5 ηπείρους, η «Δωδώνη» κατέχει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία σε διεθνές επίπεδο, με τις εξαγωγές να καταλαμβάνουν το 37% του συνολικού κύκλου εργασιών της, έχοντας σημειώσει αύξηση 61% την τελευταία τετραετία.

ΣΧΕΤΙΚΑ