Skip to main content

Ρεκόρ παγκόσμιων εσόδων για την KPMG

Ρεκόρ παγκόσμιων εσόδων για την KPMG
AP Images

Η KPMG International ανακοίνωσε σήμερα τα συνολικά έσοδα του δικτύου, τα οποία αγγίζουν το ρεκόρ των 29 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, καταγράφοντας αύξηση 7,1% σε σύγκριση με το 2017.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται:

 • Έσοδα-ρεκόρ για το οικονομικό έτος 2018 που αγγίζουν τα 28,96 δισ. δολάρια, έναντι 26,40 δισ. το 2017
 • Αύξηση εσόδων 7,1% για το 2018, έναντι 4,8% το 2017
 • Ανάπτυξη Συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά 9,9%, ο ταχύτερος ρυθμός ανάπτυξης μεταξύ των τριών τομέων υπηρεσιών της KPMG. Οι Ελεγκτικές και Φορολογικές Υπηρεσίες κατέγραψαν επίσης αύξηση σε σύγκριση με το 2017
 • Σταθεροί ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης και στους πέντε κλάδους δραστηριότητας της KPMG
 • Επιτάχυνση επενδύσεων με πολυετές πρόγραμμα που εστιάζει στην ενίσχυση της ποιότητας, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών, στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και λύσεων για τους πελάτες, στην ενδυνάμωση των συμμαχιών με πολλούς από τους παγκόσμιους ηγέτες του τεχνολογικού κλάδου
 • Περισσότερες από 55 000 νέες προσλήψεις, μεταξύ των οποίων 39 000 νέοι πτυχιούχοι και άλλοι νέοι επαγγελματίες. Δημιουργήθηκαν 10 000 νέες θέσεις εργασίας, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων να αγγίζει τα επίπεδα-ρεκόρ των 207 000 ατόμων
 • Το δίκτυο της KPMG εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην εδραίωση μιας κουλτούρας διαφορετικότητας, χωρίς αποκλεισμούς, με το ποσοστό των γυναικών που καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις να ενισχύεται στο 24% του συνόλου των Γενικών Διευθυντών και Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, και με ταυτόχρονη διατήρηση της γενικότερης ισορροπίας μεταξύ των φύλων στο σύνολο του προσωπικού
 • Για τους ανθρώπους της KPMG, η συμβολή στην κοινότητα εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα, προσφέροντας περισσότερες από 500 000 ώρες εθελοντικής εργασίας το τελευταίο 12μηνο, μεταξύ των οποίων 100. 000 ώρες δωρεάν επαγγελματικών υπηρεσιών.

«Πραγματοποιούμε επενδύσεις-ρεκόρ στην επιχείρησή μας με σκοπό να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τον πρωτοφανή μετασχηματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει ο Bill Thomas, Πρόεδρος της KPMG International. «Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, αναγνωρίζοντας τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουμε για τους πελάτες και τις κεφαλαιαγορές».

Οι εταιρείες της KPMG κατέγραψαν αύξηση και στις τρεις γεωγραφικές περιοχές:

 • Τα έσοδα στην Αμερική σημείωσαν αύξηση 6,2% το 2018, έναντι 4,4% το 2017.
 • Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού κατέγραψε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τα έσοδα να ενισχύονται κατά 8,7% το 2018, έναντι 8,1% το 2017.
 • Τα έσοδα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMA, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας) σημείωσαν άνοδο 7,3% το 2018, έναντι 4% το 2017.

Επενδύοντας στη μελλοντική ανάπτυξη

«Η KPMG προχωρά στην υλοποίηση του πολυετούς παγκόσμιου προγράμματος επενδύσεων, πραγματοποιώντας επενδύσεις άνω των 4 δισ. δολαρίων σε καινοτόμες νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες και εξαγορές σε ορίζοντα τετραετίας. Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τεχνολογίες μετασχηματισμού, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η έξυπνη αυτοματοποίηση, η κυβερνοασφάλεια και οι έξυπνες πλατφόρμες ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε», σημείωσε η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG στην Ελλάδα. «Καθώς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με στόχο το μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, αξιοποιούμε τη δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού για να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξή μας και να ενισχύσουμε το επίπεδο της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας και της ποιότητας».

Το 2018, η KPMG αναδείχθηκε ηγέτης της αγοράς σε περισσότερες από 25 κατατάξεις από αναλυτές του κλάδου, σε τομείς όπως Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάλυσης, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και Ηγεσίας, καθώς και Παροχή Υπηρεσιών Γνώσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KPMG: Προβλέψεις για αυξήσεις 2% το 2019
KPMG: Προβλέψεις για αυξήσεις 2% το 2019
Το ποσοστό των αυξήσεων το 2018 κινήθηκε στο 1.5% (διάμεσος), σύμφωνα με την έρευνα Αποδοχών και Παροχών για το 2018 από την KPMG.
KPMG: Προβλέψεις για αυξήσεις 2% το 2019
Ανέτοιμες οι αυτοκινητοβιομηχανές για την ψηφιακή εποχή
Ανέτοιμες οι αυτοκινητοβιομηχανές για την ψηφιακή εποχή
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αισθάνονται πίεση να υιοθετήσουν άμεσα τον ψηφιακό μετασχηματισμό εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στον κλάδο, όπως προκύπτει από την έρευνα “Digital Gravity”.
Ανέτοιμες οι αυτοκινητοβιομηχανές για την ψηφιακή εποχή
Έρχεται το 18ο CFO Forum της KPMG
Έρχεται το 18ο CFO Forum της KPMG
Στις 13 Ιουνίου το 18ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, με θέμα «Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στην ψηφιακή διακυβέρνηση και το Quantum Computing».
Έρχεται το 18ο CFO Forum της KPMG
KPMG: Μεγάλη διάκριση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας
KPMG: Μεγάλη διάκριση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας
Η KPMG αναδείχτηκε από την Forrester Research μεταξύ των κορυφαίων παρόχων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ξεχώρισε χάρη στις ξεκάθαρες και ολοκληρωμένες ικανότητες εμπλοκής σε επίπεδο στελεχών.
KPMG: Μεγάλη διάκριση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας
KPMG: Προκλήσεις και προσδοκίες των CEOs
KPMG: Προκλήσεις και προσδοκίες των CEOs
To 66% των Ελλήνων CEOs εμπιστεύεται τις προοπτικές ανάπτυξης στη χώρα μας.  Το 58% εμπιστεύεται τις προοπτικές ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας.
KPMG: Προκλήσεις και προσδοκίες των CEOs
KPMG: Υποτονικές οι επενδύσεις «Fintech»
KPMG: Υποτονικές οι επενδύσεις «Fintech»
H παγκόσμια χρηματοδότηση του Fintech ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς το α' εξάμηνο του 2019, με επενδύσεις 37,9 δισ. δολαρίων παγκοσμίως, όπως αναφέρεται στην εξαμηνιαία έκθεση της KPMG.
KPMG: Υποτονικές οι επενδύσεις «Fintech»