fbpxCarrefour: Έναρξη λειτουργίας του πρώτου εταιρικού καταστήματος στην Αττική | Economistas.gr
Skip to main content

Carrefour: Έναρξη λειτουργίας του πρώτου εταιρικού καταστήματος στην Αττική

Carrefour: Έναρξη λειτουργίας του πρώτου εταιρικού καταστήματος στην Αττική

Η Carrefour συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξής της στην Ελλάδα, με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Carrefour Market στην Αττική, το οποίο αποτελεί και το 13ο κατάστημα που εγκαινιάζεται από τον περασμένο Μάιο, όταν και σηματοδοτήθηκε η επάνοδος της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Χαλκιδική. 

Το νέο κατάστημα Carrefour, το οποίο ξεκίνησε πιλοτικά να λειτουργεί τον Αύγουστο και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τις αρχές Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και αποτελεί το πρώτο εταιρικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ ανήκει στον τύπο Carrefour Market, City concept, τα καταστήματα δηλαδή της εταιρείας που λειτουργούν σε αστικές περιοχές και κεντρικούς οδικούς άξονες, διαθέτοντας στους καταναλωτές μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, κατάλληλα προσαρμοσμένων στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. 

«Μέσα σε λιγότερο από πέντε μήνες, βρισκόμαστε ήδη σε 8 διαφορετικές περιοχές  ανά την Ελλάδα, με 13 καταστήματα, δύο διαφορετικών τύπων. Επιπλέον, η σύνδεση των καταναλωτών με το brand Carrefour, αποτυπώθηκε πλήρως στη δυναμική που έχουν ήδη αναπτύξει τα καταστήματά μας στις τοπικές αγορές. Το επιχειρηματικό μας πλάνο συνεχίζεται απαρέγκλιτα, θέλοντας να έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη φάση ανάπτυξής μας μέχρι το τέλος του έτους. Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος του Πειραιά είναι το δεύτερο σημαντικό βήμα για εμάς, μετά τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος, δεδομένου ότι αποτελεί το πρώτο μας εταιρικό κατάστημα στην Αττική», σημειώνει ο Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Carrefour στην Ελλάδα. 

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει, καταστήματα,  διαφορετικών τύπων, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς, ενώ για το επόμενο διάστημα έχει ήδη δρομολογηθεί η λειτουργία 8 νέων καταστημάτων. 

Τα δίκτυο καταστημάτων της Carrefour αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την Retail and More, θυγατρική του Ομίλου Globalsat-Teleunicom, η οποία και ανέλαβε, μετά από σχετική συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία, την επάνοδο της Carrefour στην Ελληνική αγορά. 

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει και παρέχει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το 2020, o Όμιλος Globalsat - Teleunicom ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, ενώ πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε μέσω της Retail and More, τη σύναψη της συμφωνίας για την επανέναρξη λειτουργίας της Carrefour στην ελληνική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε νέο ανανεωμένο κατάστημα μεταφέρεται η Inglot -Δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη
Σε νέο ανανεωμένο κατάστημα μεταφέρεται η Inglot -Δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη
Το κατάστημα της Inglot της οδού Τσιμισκή στο νούμερο 66 μπορεί να έκλεισε αλλά η εταιρεία καλλυντικών Inglot μεταφέρεται μέχρι τέλος του καλοκαιριού σε ένα νέο ανανεωμένο κατάστασημα στη Θεσσαλονίκη. 
Σε νέο ανανεωμένο κατάστημα μεταφέρεται η Inglot -Δεν φεύγει από τη Θεσσαλονίκη
Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου
Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου
Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου
«Yes, you can create happiness» στο νέο Chillbox Ψυχικού
«Yes, you can create happiness» στο νέο Chillbox Ψυχικού
Η αλυσιδά με το μοναδικό DIY concept βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και μετρά στην Ελλάδα το 43ο κατάστημα της. Πάρτε μία… γεύση από το τι θα βρείτε σε αυτό!
«Yes, you can create happiness» στο νέο Chillbox Ψυχικού
Pepco: Η πολωνική αλυσίδα ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην ελληνική αγορά
Pepco: Η πολωνική αλυσίδα ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην ελληνική αγορά
Τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά ξεκινά επισήμως αύριο, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, η πολωνική αλυσίδα ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού Pepco.
Pepco: Η πολωνική αλυσίδα ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην ελληνική αγορά