Νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό της προωθεί η Interamerican

NEWSROOM
Νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό της προωθεί η Interamerican

Η Interamerican ανακοίνωσε ότι «συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, το οποίο καλύπτει την ποιότητα της ζωής τους και την ανάπτυξη της καριέρας τους».

Στον πυρήνα αυτού του προγράμματος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, υπήρξε η εκτεταμένη προσαρμογή των αποδοχών, η περαιτέρω βελτίωση του συστήματος επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της και η ενίσχυση σε σημαντικό βαθμό των εργοδοτικών εισφορών προς το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του προσωπικού.

Η επένδυση αυτή έφθασε στο ύψος των 4,88 εκατ. ευρώ για το 2022 - 2023 και όπως σημειώνεται «αντανακλά τη σταθερή στρατηγική του οργανισμού να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωσή τους προς την εταιρεία».

Η Interamerican πέρα από τις οικονομικές παροχές, υπογραμμίζει ότι συνεχίζει να παρέχει καινοτόμα προνόμια και υπηρεσίες στους ανθρώπους της. Συγκεκριμένα η εταιρεία, αναφέρει ότι ήδη υιοθέτησε το υβριδικό μοντέλο εργασίας, υποστηρίζοντας ενεργά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει προγράμματα mentoring, που προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. Επιπρόσθετα προνόμια αποτελούν η εκτεταμένη άδεια μητρότητας στις νέες μητέρες και το Traineeship Program που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες σε νέους να ξεκινήσουν πετυχημένα τη σταδιοδρομία τους στην Interamerican.

Η Δροσιά Καρδάση, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας δήλωσε: «Με το νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό μας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα εκτίμησης, κινήτρων και αμοιβαίας επιτυχίας, ενισχύοντας την αίσθηση του ανήκειν και του κοινού σκοπού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εργαζόμενοι μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και η συνεχής ανάπτυξη και ευημερία τους συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική επιτυχία μας ως οργανισμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ