Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο Άμεσης Βοήθειας της Interamerican

NEWSROOM
Νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας στον στόλο Άμεσης Βοήθειας της Interamerican

Στην ενίσχυση του στόλου Άμεσης Βοήθειας, με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και χαμηλών ρύπων προχωρά η Interamerican.

Συγκεκριμένα η εταιρία ανακοίνωσε ότι ενσωμάτωσε πρόσφατα στο δυναμικό της 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 οχήματα 4Χ4 ειδικών εργασιών και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων. Σημειώνεται ότι πλέον ο στόλος της Άμεσης Βοήθειας της Interamerican αποτελείται από 225 ιδιόκτητα οχήματα. Αναλυτικότερα, 16 ασθενοφόρα, 60 μηχανές, 17 οχήματα 4X4 ειδικών εργασιών, 132 οχήματα ρυμούλκησης και μεταφοράς .

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2026.

Ο κ. Ηλίας Μάλλιος Διευθυντής Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοηθείας της Interamerican, ανέφερε: «Ο εκσυγχρονισμός του στόλου της Interamerican Βοηθείας με νέα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των πελατών μας, στη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης στα περιστατικά των ασφαλισμένων ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του στόλου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ