Νέος πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Νάσος Ζαρκαλής

NEWSROOM
Εθνική Ασφαλιστική
Εθνική Ασφαλιστική/ Φωτογραφία INTIME NEWS

Ο Νάσος Ζαρκαλής θα είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής με την παραίτηση του Andrzej Klesyk, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κ. Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, ενημέρωσε τα Μέλη του Συμβουλίου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις, γνωστοποιεί η Εθνική Ασφαλιστική σε ανακοίνωσή της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για τη συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει τη χαρά να προτείνει, ως νέο Μέλος και υποψήφιο για τη θέση του Προέδρου, τον κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά. Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης, σημειώνει η ανακοίνωση.

Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλότητας και, για τον λόγο αυτό, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ