fbpxΈναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τα Finance & Accounting Awards | Economistas.gr
Skip to main content

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τα Finance & Accounting Awards

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τα Finance & Accounting Awards

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Finance & Accounting Awards που επιβραβεύουν κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στη Λογιστική και την Οικονομική Διοίκηση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη φετινή διοργάνωση, ο όμιλος EPSILON NET, έχοντας συνδέσει την πορεία του με την εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων & των εργαλείων επιστημονικής ενημέρωσης στους τομείς της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στην Ελλάδα, είναι ο χορηγός τίτλου των βραβείων. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως και τις 3/11/2023.

O διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και στην προβολή επαγγελματιών & οικονομικών στελεχών με ιδιαίτερη συμβολή στον ολοκληρωμένο τρόπο υποστήριξης των πελατών τους & της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Μέσω των βραβείων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, ο λογιστής/φοροτεχνικός, ο οικονομικός σύμβουλος, τα τμήματα οργανωμένων λογιστηρίων & οι οικονομικές διευθύνσεις τοποθετούνται στο επίκεντρο και επιβραβεύονται για την συνεισφορά τους στη διαρκή εξέλιξη των εταιρειών και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο τους σχετικούς φορείς, καθώς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από την ιστοσελίδα www.theaccountingawards.gr

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, καθηγητής Γεώργιος Βενιέρης, αναφερόμενος στον θεσμό δήλωσε ότι πρόκειται για «πανόραμα καλών πρακτικών και πηγή έμπνευσης για την καινοτομία και την πρόοδο στον κλάδο», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για εξωστρέφεια από την πλευρά των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, σε σχέση με τον ρόλο της κριτικής επιτροπής, είπε ότι «οι διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμβουλές για το έργο τους από καταξιωμένα στελέχη και μέσω αυτής της διαδικασίας να βελτιώσουν σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EEA: Τη Δευτέρα η 7η Απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»
EEA: Τη Δευτέρα η 7η Απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»
Τα Βραβεία «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, θα απονεμηθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
EEA: Τη Δευτέρα η 7η Απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»
ΟΤΕ: Πολλαπλές διακρίσεις για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού
ΟΤΕ: Πολλαπλές διακρίσεις για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού
«Μια από τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες του ομίλου ΟΤΕ είναι η συνεχής βελτιστοποίηση του μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας του».
ΟΤΕ: Πολλαπλές διακρίσεις για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Οι δύο διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση του σημαντικού έργου της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται  στην “καρδιά” της στρατηγικής της για αειφόρο ανάπτυξη
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023