Την Παρασκευή, 24/11, η πρώτη εκδήλωση «Business Partners Awards» για τις επιχειρήσεις-συνεργάτες της ΔΥΠΑ

NEWSROOM
Την Παρασκευή, 24/11, η πρώτη εκδήλωση «Business Partners Awards» για τις επιχειρήσεις-συνεργάτες της ΔΥΠΑ

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, στις 11:30, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση «DYPA Business Partners Awards» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»-Αίθουσα Ιφιγένεια του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πρόκειται για τη νέα πρωτοβουλία «DYPArtnerships» που εγκαινιάζει η ΔΥΠΑ, προκειμένου να αναδείξει τη διαρκή ενίσχυση των σχέσεών της με τον κόσμο του επιχειρείν, καθώς στόχος της είναι η αποτελεσματική σύζευξη μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι επιχειρήσεις:

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με το Best Match Award για την καλύτερη σύζευξη

Όμιλος Εταιριών ΟΤΕ με το Most Loyal Award για τη συμμετοχή και στις 22 «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ έως σήμερα

MITSIS HOTELS με το Hiring Record Award για τον μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων σε μία «Ημέρα Καριέρας»

Επίσης, ο διοικητής της ΔΥΠΑ και Εθνικός Συντονιστής Δεξιοτήτων, Σπύρος Πρωτοψάλτης, θα παρουσιάσει τον μέχρι σήμερα απολογισμό των δράσεων της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ).

Η εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου, θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για τον νέο θεσμό «DYPArtnerhips», με τη συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων που συνεργάζονται επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια με τη Μονάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τον νέο θεσμό «DYPArtnerships», η ΔΥΠΑ διευρύνει περαιτέρω την εξωστρέφειά της και αναπτύσσει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος συνεργασιών, το οποίο θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν ανθρώπινο δυναμικό με τις κατάλληλες γνώσεις και ταλέντα για τις κενές θέσεις εργασίας που διαθέτουν και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη στήριξη όσων πολιτών αναζητούν θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν στις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ