Συνάντηση της προέδρου του ΕΒΕΑ με κινέζικη αντιπροσωπεία διοργανωτών της έκθεσης CISMEF

NEWSROOM
Συνάντηση της προέδρου του ΕΒΕΑ με κινέζικη αντιπροσωπεία διοργανωτών της έκθεσης CISMEF
H πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σ. Κουνενάκη-Εφραίμογλου, μαζί με το μέλος του ΕΒΕΑ, Ε. Παπαευαγγέλου με κινέζους εκπροσώπους της έκθεσης CISMEF

Συνάντηση με κινέζικη αντιπροσωπεία αποτελούμενη από διοργανωτές της έκθεσης CISMEF (China International Small and Medium Enterprises Fair) είχε, πρόσφατα, η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Στόχος της έκθεσης αυτής είναι να αποτελέσει πλατφόρμα για την προβολή του εμπορίου, των συναλλαγών και της διεθνούς συνεργασίας, κινεζικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του τμήματος Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Γκουανγκντόνγκ, Γου Ντονγγουέν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση της επόμενης CISMEF, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Γκουανγκζού, στα τέλη Ιουνίου 2024 και υπενθυμίστηκε ότι η έκθεση διοργανώνεται, κάθε χρόνο, από το 2004 από το κινεζικό υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορίας, την κρατική διοίκηση ρύθμισης αγοράς και την τοπική κυβέρνηση της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ.

Στην συνάντηση συμμετείχε και το μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ και υπεύθυνος για την Κίνα Ευάγγελος Παπαευαγγέλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ