Χρυσή διάκριση για TÜV AUSTRIA Hellas

NEWSROOM
Χρυσή διάκριση για TÜV AUSTRIA Hellas

Ένα εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη επιχειρηματικότητα δημιούργησε η TÜV AUSTRIA Hellas και διακρίθηκε γι αυτό στα Compliance Awards, λαμβάνοντας χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Best Compliance Platform».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για τη δημιουργία της Πλατφόρμας Επίγνωσης Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος και της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά, LiCi. Μέσω της πλατφόρμας και της εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις εξελίξεις στις νομοθεσίες και τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, σε ένα προσαρμοσμένο και προσωποποιημένο περιβάλλον.

«Η Νομοκανονιστική Συμμόρφωση είναι η θεμελιώδης αρχή για την ομαλή λειτουργία των οργανισμών. Ως νομοθετική υποχρέωση διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των καταναλωτών και του περιβάλλοντος. Ως φιλοσοφία της διοίκησης αποτελεί ένδειξη υπευθυνότητας και δέσμευσης προς τους θεσμούς και τους εταίρους. Ως πρότυπο εταιρικής κουλτούρας αποτελεί μέτρο ενίσχυσης και αξιοπιστίας μιας επιχείρησης» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η τελετή απονομής των Compliance Awards 2023 πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και το Χρυσό βραβείο παρέλαβε η Νόνικα Μπάκα, Global Product Manager for Legal Compliance & Technical Advisory Services και Head of Legal Compliance Division της TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία δήλωσε: «Στην TÜV AUSTRIA Hellas είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή. Αποτελεί εφματική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρουμε υπηρεσίες που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Στόχος και όραμά μας είναι να λειτουργούμε ως υποστηρικτής των σύγχρονων επιχειρήσεων, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις και να εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους οργανισμούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανονισμούς. Η πλατφόρμα και εφαρμογή LiCi είναι σύγχρονα και πολυχρηστικά εργαλεία σε αυτή την κατεύθυνση.»

ΣΧΕΤΙΚΑ