Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μέχρι 30 Απριλίου 2024 οι προκρατήσεις χώρων στην imm cologne 2025

NEWSROOM
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μέχρι 30 Απριλίου 2024 οι προκρατήσεις χώρων στην imm cologne 2025
Φωτο: Shutterstock

Η διοργάνωση του 2024 συγκέντρωσε 750 εκθέτριες εταιρείες από 42 χώρες

Δυνατότητα έγκαιρης κράτησης χώρου (Early Bird) μέχρι τις 30 Απριλίου 2024 στη Διεθνή Έκθεση Επίπλωσης, imm cologne 2025, έχουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια διοργάνωση του κλάδου για επαγγελματίες στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το imm cologne επιστρέφει από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, για να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για τους κατασκευαστές επίπλων, επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και τους λάτρεις της διακόσμησης.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο πρόσφατες τάσεις και καινοτομίες στην κατασκευή και το design επίπλων, αλλά και στα αξεσουάρ και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μέσα από τη συλλογή προϊόντων που θα παρουσιάσουν κορυφαίοι κατασκευαστές του τομέα.

Η διοργάνωση του 2024 συγκέντρωσε 750 εκθέτριες εταιρείες από 42 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες και τα προϊόντα τους για τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τη βιομηχανία επίπλων και εσωτερικών κατασκευών, τον κόσμο της κουζίνας, και τον εργασιακό χώρο, σε 42.000 εμπορικούς επισκέπτες από 129 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την imm cologne 2025, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ