Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενημερωτικές ημερίδες, 20 και 22 Μαΐου, για την επιχειρηματική αποστολή στην Λ. Αμερική

NEWSROOM
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενημερωτικές ημερίδες, 20 και 22 Μαΐου, για την επιχειρηματική αποστολή στην Λ. Αμερική
Φώτο: Shutterstock

Οι ημερίδες γινονται σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ, το ΕΒΕΘ και το ΣΒΕ

Δύο ενημερωτικές ημερίδες για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 20 Μαΐου, σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, (αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου - Ακαδημίας 7) και ώρα 12:0-16:00, και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, 22 Μαΐου, στο ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29), 16:30-19:30.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και ειδικότερα για το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Περού, την Ουρουγουάη, το Εκουαδόρ, τη Χιλή και την Κόστα Ρίκα.

Σημειώνεται ότι, η επιχειρηματική αποστολή που δρομολογείται για τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα συμπεριλάβει συνολικά τέσσερις χώρες, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μεξικό και την Κολομβία.

Στο πλαίσιο των δύο εκδηλώσεων, τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν οι αγορές των ανωτέρω χωρών, καθώς και για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν, ενώ θα λάβουν γνώση για το καθεστώς διοργάνωσης της επιχειρηματικής αποστολής, κατά τη διάρκεια των οποίων θα προγραμματιστούν Β2Β επαφές με τοπικές εταιρείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ