Η Οδύσσεια και το SolidarityNow διοργανώνουν τις Ημέρες Απασχόλησης “+Ergasia”

NEWSROOM
solidaritynow.jpg
Φωτογραφία: SolidarityNow

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Οδύσσεια και το μη κερδοσκοπικό σωματείο SolidarityNow συνδιοργανώνουν στις 16 και 17 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Ημέρες Απασχόλησης με τίτλο +Ergasia. Οι ώρες υποδοχής είναι από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 την πρώτη ημέρα και 10.00 έως και τις 17.00 τη δεύτερη ημέρα. Η είσοδος στην εκδήλωση +Ergasia είναι δωρεάν με σκοπό τη προώθηση των ισότιμων ευκαιριών στην εργασία.

Οι Ημέρες Απασχόλησης +Ergasia θα αποτελέσουν πλατφόρμα για ταλαντούχα άτομα να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να δικτυωθούν με πάνω από 15εταιρείες από κλάδους όπως ο τουριστικός, ο κατασκευαστικός, διαχείρισης εγκαταστάσεων, ταχυμεταφορών και υπηρεσιών διαχείρισης πελατών. Οι εταιρείες θα προσφέρουν περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η Οδύσσεια και το SolidarityNow, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κοινού που εξυπηρετούν, αλλά και στις ανάγκες για τη κάλυψη των θέσεων, παρέχουν τη δυνατότητα σε όσα άτομα αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να περάσουν από συνέντευξη χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν επί το έργον τις ανάγκες των θέσεων εργασίας  και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις εργασιακής ετοιμότητας από έμπειρους επαγγελματίες.

Παράλληλα με τις συνεντεύξεις, θα υλοποιηθούν εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους ωφελούμενους και εργαστήρια ενίσχυσης της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://bit.ly/3tKlGbk 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Απασχόλησης +Ergasia, επισκεφτείτε τον ιστότοπo:  https://bit.ly/3HSNm1e 

ΣΧΕΤΙΚΑ