ΕΥΒΟΙΑ

Εικόνα από το Drone

ΕΟΤ: Θεματικός τουρισμός στην Εύβοια και την Βοιωτία για κυπριακή δημοσιογραφική αποστολή

Η φυσική ομορφιά και ο πλούτος των θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρουν η Εύβοια και η Βοιωτία εντυπωσίασαν τη δημοσιογραφική αποστολή που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
NEWSROOM /
Υπουργείο Μεταφορών

Υπ. Υποδομών και Μεταφορών: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας σε πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Daniel»

Περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Daniel» στη Φθιώτιδα και στη Βόρεια Εύβοια επισκέπτονται, σήμερα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, με σκοπό τον συντονισμό για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων αποκατάστασης.
NEWSROOM /
Μια ομπρέλα στημένη σε παραλία

Ενεργοποιήθηκαν τον Ιούλιο 103.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ – «Πρωταθλήτρια» πάλι η Εύβοια

Συνολικά 102.932 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιούλιο, ενώ επίσης ενεργοποιήθηκαν 14.848 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς.
NEWSROOM /
ΔΥΠΑ: Από σήμερα, οι αιτήσεις του προγράμματος εργασίας στη Βόρεια Εύβοια

ΔΥΠΑ: Από σήμερα, οι αιτήσεις του προγράμματος εργασίας στη Βόρεια Εύβοια

Ξεκινά σήμερα η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων επιχειρήσεων για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας 240 ανέργων, ηλικίας 18-30 ετών, με 100% επιδότηση μισθού και εισφορών, στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας 'Αννης της Εύβοιας.
NEWSROOM /