ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Φωτοβολταϊκά: Ξεπέρασαν το 1,1 δισ. ευρώ οι επενδύσεις το 2023 στην Ελλάδα - Περισσότερες από 8.500 νέες θέσεις εργασίας

Φωτοβολταϊκά: Ξεπέρασαν το 1,1 δισ. ευρώ οι επενδύσεις το 2023 στην Ελλάδα - Περισσότερες από 8.500 νέες θέσεις εργασίας

Το 2023 η ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών εγκατέστησε περισσότερα μεγαβάτ (MWp) από κάθε άλλη τεχνολογία, απόρροια του τεράστιου επενδυτικού ενδιαφέροντος που συνεχίζεται αμείωτο, σύμφωνα με έκθεση του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ).
Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK

ΕΑΕΕ: Ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες

Ενότητα με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)» (φωτοβολταϊκά Συστήματα σε Στέγες Εμπορικών ή Βιομηχανικών Κινδύνων) έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με πρωτοβουλία της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών και Σκαφών.
NEWSROOM /
Μυτιληναίος φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη: Ενεργειακή αυτονομία και σημαντικά οφέλη για χιλιάδες νοικοκυριά

Ενεργειακά αυτόνομα καθίστανται σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» που προκηρύχθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την προσθήκη της δωρεάν (με επιδότηση έως 100 %) μπαταρίας και την σωστή επιλογή του συστήματος το οποίο ταιριάζει στο προφίλ της κατανάλωσής τους.
NEWSROOM /
Ο Κώστας Σκρέκας

Κ.Σκρέκας: Την Τρίτη η πλατφόρμα για τα Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

ην ερχόμενη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο φόρουμ των Δελφών.
NEWSROOM /