ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ

Γιώργος Περιστέρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα

Περιστέρης (ΓΕΚ Τέρνα): Προτάσεις για είσοδο επενδυτών στην Αττική Οδό - Σενάρια για την ΤΕΚ Γέρνα Παραχωρήσεις

Η παραχώρηση της Αττικής Οδού στη ΓΕΚ Τέρνα μετά τον πλειοδοτικό διαγωνισμό στον οποίο ανακηρύχθηκε ανάδοχος, έχει φέρει στο τραπέζι προτάσεις για είσοδο και άλλων εταιρειών στην εκμετάλλευση της οδικής αρτηρίας.
NEWSROOM /
Γιώργος Περιστέρης

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε θεσμικούς: «Στην πλέον κατάλληλη θέση για ισχυρή και μακροπρόθεσμη αξία»

«Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ δεν διανύει απλά την καλύτερη περίοδο στην πεντηκονταετή πορεία της, αλλά βρίσκεται στην πλέον κατάλληλη θέση για να επιτύχει ισχυρή και μακροπρόθεσμη αξία» επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιώργος Περιστέρης, απαριθμώντας τους παράγοντες που καθιστούν τον όμιλο μία μοναδική και ιδανική επιλογή για θεσμικούς επενδυτές.
NEWSROOM /
Ο Γιώργος Περιστέρης

Περιστέρης (TΕΡΝΑ): αρνητικές τιμές ρεύματος σε γειτονικές χώρες

Οι αρνητικές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας σε γειτονικές χώρες σε περιόδους χαμηλής ζήτησης είναι η βασική αιτία για τις περικοπές της εγχώριας παραγωγής "πράσινης" ενέργειας, επεσήμανε ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και του ομίλου ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργος Περιστέρης
NEWSROOM /
Περιστέρης: «Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διανύει την πιο παραγωγική περίοδο και αυτό είναι μόνο η αρχή»

Περιστέρης: «Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διανύει την πιο παραγωγική περίοδο και αυτό είναι μόνο η αρχή»

Με επενδύσεις ύψους 10 δισ. ευρώ και ανεκτέλεστο υπόλοιπο 5,5 δισ. ευρώ ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επιβεβαιώνει την κυριαρχία του στον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ εισέρχεται σύμφωνα με τον επικεφαλής του ομίλου κ. Γιώργο Περιστέρη στην πλέον παραγωγική περίοδο στην ιστορία του.
NEWSROOM /
Ο Γιώργος Περιστέρης

Περιστέρης: Στην ενέργεια, η πράσινη μετάβαση είναι φθηνή και εξασφαλίζει βιώσιμη ευημερία για όλους

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο του συνεδρίου Renewable and Storage Forum του Energypress, ο Πρόεδρος του ΕΣΗΑΠΕ και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κ. Γ. Περιστέρης αποδόμησε με επιχειρήματα και αριθμούς τους ισχυρισμούς ότι η πράσινη μετάβαση είναι δήθεν ακριβή στο χώρο της ενέργειας.
NEWSROOM /