Βράβευση της ΡΑΑΕΥ για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες»

NEWSROOM
To βραβείο της ΡΑΑΕΥ
To βραβείο της ΡΑΑΕΥ

Υπενθυμίζεται ότι ο «Έξυπνος οδηγός εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιούλιο του 2023.

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο για τον «Έξυπνο οδηγό εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» απέσπασε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, στα βραβεία Green Brand Awards 2024, που απονεμήθηκαν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 σε εκδήλωση στην Αθήνα.

Η Αρχή, όπως ανακοινώθηκε, απέσπασε ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Launch for Green Service» και «Green Platform» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Green Project».

Εκ μέρους της ολομέλειας της ΡΑΑΕΥ, τα βραβεία παρέλαβε η διευθύντρια Ρύθμισης και Εποπτείας Αγορών Λιανικής και Προστασίας Καταναλωτών, Ειρήνη Ιακωβίδου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΡΑΑΕΥ, αναπληρωτής καθηγητής Αθανάσιος Δαγούμας.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Έξυπνος οδηγός εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» τέθηκε σε εφαρμογή τον Ιούλιο του 2023 με σκοπό την ενημέρωση του καταναλωτή σχετικά με το οικονομικό όφελος που επιφέρουν από την εξοικονόμηση ενέργειας, παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού των κτιρίων και των κατοικιών.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.buildingenergysaving.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ