Εξώδικο της Ενότητας κατά της ΓΣΕΕ

NEWSROOM
Εξώδικο της Ενότητας κατά της ΓΣΕΕ
Φωτο: ΙΝΤΙΜΕ

Εξώδικο κατέθεσε η Ενότητα Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής κατά της ΓΣΕΕ, καταγγέλλοντας τη Συνομοσπονδία για έλλειψη διαφάνειας και νομιμότητας σχετικά με τη διεξαγωγή του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Σήμερα 15.3.2019 και ώρα πρωινή 9:15 είχε οριστεί η έναρξη των εργασιών του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα. Δυστυχώς από το πρωί μέχρι και τώρα ώρα 12.00 δεν έχει ξεκινήσει καμία εκ των προβλεπομένων εργασιών του Συνεδρίου όπως ορίζεται από το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και από το Καταστατικό της ΓΣΕΕ. Ήδη ευρισκόμαστε έξω από τον χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου περισσότεροι από 40 Σύνεδροι, που έχουμε τις απαραίτητες νομιμοποιήσεις συμμετοχής, χωρίς να μπορούμε να εισέλθουμε, μας έχει δε απαγορευτεί η προσέγγιση ακόμα και του χώρου της Γραμματείας για να λάβουμε τις κάρτες των αντιπροσώπων. Την ίδια στιγμή άλλοι σύνεδροι κυκλοφορούν φέροντας ταυτόχρονα 2 και 3 κάρτες αντιπροσώπων. Λόγω της κατάστασης αυτής δεν γνωρίζουμε καν τι συμβαίνει εντός του χώρου του Συνεδρίου με αποτέλεσμα να είναι προφανής η έλλειψη κάθε διαφάνειας και νομιμότητας.

Δια της παρούσης διαμαρτυρόμεθα εντόνως για όλα τα ανωτέρω περιστατικά, σας καλούμε όπως άμεσα περιφρουρήσετε την νομιμότητα των διαδικασιών εκτέλεσης του Συνεδρίου, προβείτε έστω και την ύστατη στιγμή στην έναρξη των εργασιών σύμφωνα με το Καταστατικό άλλως θεωρούμε ότι τυχόν επιπλέον καθυστέρηση οδηγεί σε αδυναμία νομότυπης εκτέλεσης του Συνεδρίου και ως εκ τούτου πρέπει να ματαιωθεί άλλως να αναβληθεί η διεξαγωγή του. Ρητώς επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ