Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

NEWSROOM
Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια
Φωτο: Eurokinissi

Μια σύλληψη, κατάσχεση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών και περισσότερες από 70 προσαγωγές είναι ο απολογισμός της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων για την εκκένωση κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη.

Aυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετείχαν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, έγιναν σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και σε μια οικία για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρώτο από τα δύο κτίρια είναι παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού και τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια, ενώ το δεύτερο κτίριο το είχαν καταλάβει αντεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου 2014.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, σε επιχείρηση που έγινε, πριν από λίγο, σε διαμέρισμα κοντά στον λόφο Στρέφη, συνελήφθη ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τις νέες δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα για τα Εξάρχεια, η οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο».

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ