Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαπράξει 31 κλοπές

NEWSROOM
Αστυνομία
φωτό: Eurokinissi

Σπείρα που είχε διαπράξει 31 κλοπές σε οικίες από τον Απρίλιο μέχρι το Μάιο εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης που είχε στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών. Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες, τρεις εξ αυτών ηλεκτροδοτούσαν παράνομα την οικία τους, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν παράλληλα και ένα κυνηγετικό όπλο, αεροβόλο όπλο, 18 φυσίγγια, πλήθος ηλεκτρικών- οικιακών-ηλεκτρονικών συσκευών, διάφορα εργαλεία, ξύλινα έπιπλα, καθώς και δύο οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Εις βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε, επίσης, μία απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΣΧΕΤΙΚΑ