Σοκ από τις αποκαλύψεις για την αυτοκτονία 14χρονης

NEWSROOM
Σοκ από τις αποκαλύψεις για την αυτοκτονία 14χρονης
Φωτο: Eurokinissi

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η υπόθεση της αυτοκτονίας μιας 14χρονης κοπέλας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης, έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα άνω των 40 ετών, ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατριός της κοπέλας τους έπιασε επ’ αυτοφώρω και φέρεται, μάλιστα, να χειροδίκησε εναντίον του.

Η μητέρα του κοριτσιού και ο πατριός της κατήγγειλαν χθες την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και σήμερα ο άνδρας επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Επηρεασμένη από το γεγονός, η 14χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Για τον απεγκλωβισμό της σορού της, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ