Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

NEWSROOM
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Φωτογραφία: Eurokinissi

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 45η Επέτειο του Πολυτεχνείου, από σήμερα Πέμπτη έως την Παρασκευή.

Κατά την ημέρα της πορείας, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα στις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Επιπλέον, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του μετρό. Συγκεκριμένα, ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00, οι «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» θα κλείσουν στις 16:30.

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς. Οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ