Συγκλονιστικές μαρτυρίες στη δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Μουστάκα

NEWSROOM
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στη δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Μουστάκα

«Τους παρακαλούσε να μην τον σπρώχνουν προς τον γκρεμό […] Αυτοί τον τράβαγαν προς τα εκεί […] Τον είχα με την πλάτη στον γκρεμό. Όταν ξανακοίταξα, είδα τον Νίκο να πέφτει στο κενό», είπε μεταξύ άλλων η 24χρονη φίλη του Νίκου Μουστάκου, συγκλονίζοντας.Kαθηλωμένοι παρακολούθησαν όλοι οι παριστάμενοι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τις καταθέσεις για την υπόθεση του εγκλήματος του Φιλοπάππου με τον 25χρονο Νίκο Μουστάκα που, στις 15 Αυγούστου 2018, βρήκε φρικτό θάνατο όταν τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Πακιστάν και ένας Ιρακινός, τον έσπρωξαν στον γκρεμό, αφού λήστεψαν τον ίδιο και την 24χρονη φίλη του.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, είναι ένας 29χρονος Πακιστανός και ένας 26χρονος Ιρακινός. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, καθώς και για σωρεία ληστειών που φέρονται να έχουν διαπράξει στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη. Ο τρίτος δράστης έχει, ήδη, καταδικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων σε κάθειρξη 10 ετών.

Η διαδικασία σήμερα ξεκίνησε με τις καταθέσεις των γονιών του θύματος, αλλά και της Πορτογαλίδας φίλης του 25χρονου, που είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό.

Διαβάστε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες της φίλης του 25χρονου και των γονιών του στο iefimerida.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ