Αναπλάσεις και συντηρήσεις πρασίνου στον Πειραιά

NEWSROOM
Αναπλάσεις και συντηρήσεις πρασίνου στον Πειραιά
Φωτο: Shutterstock

Την αισθητική βελτίωση των χώρων πρασίνου στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά έχουν ως στόχο, οι εκτεταμένες αναπλάσεις που πραγματοποιεί η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις υλοποιούνται για «να ομορφύνουμε τον Πειραιά, προσφέροντας στους δημότες μας «ανάσες» πρασίνου». Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά της πόλης, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθειά τους, καθώς -όπως ανέφερε- ο τομέας Πρασίνου διαθέτει ελάχιστο έμψυχο δυναμικό.

Στη συνέχεια σημείωσε, πως η συμβολή των πολιτών προκειμένου να διατηρηθούν οι χώροι πρασίνου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι σημαντική, υπογραμμίζοντας: «Εύχομαι οι πολίτες να σεβαστούν και να προστατεύσουν τους κοινόχρηστους χώρους και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα βανδαλισμού, στα οποία έχουμε γίνει μάρτυρες τα τελευταία χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ