Γιατροί του Κόσμου: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα ευάλωτα παιδιά

NEWSROOM
Γιατροί του Κόσμου
Από παλαιότερη δράση των Γιατρών του Κόσμου / Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι Γιατροί του Κόσμου λειτουργούν το Κέντρο Ενδυνάμωσης Παιδιού και Εφήβου, στο κέντρο της Αθήνας (Πειραιώς 33).

Το Κέντρο Ενδυνάμωσης των Γιατρών του Κόσμου εστιάζει στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης και ένταξης παιδιών, εφήβων και νέων που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού. Επιπρόσθετα, ένας από τους επιμέρους στόχους του προγράμματος είναι η πρόληψη της ψυχικής υγείας μέσα από ένα ολοκληρωμένο και συμμετοχικό μοντέλο πληροφόρησης, συνεργασίας και διεπιστημονικής παρέμβασης.

H αφίσα της καμπάνιας των Γιατρών του Κόσμου:

Γιατροί του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου ευελπιστούν ότι η λειτουργία του Κέντρου θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών διακρίσεων και της φτώχειας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες ένταξης σε ευάλωτους πληθυσμούς, σε μία συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Με μία κλήση σου στο 19830* μπορείς να βοηθήσεις παιδιά ευάλωτων οικογενειών να βρουν ζεστασιά στο Κέντρο Ενδυνάμωσης Παιδιού και Εφήβου στο κέντρο της Αθήνας. Οι Γιατροί του Κόσμου «αγωνίζονται για να έχουν όλα τα παιδιά δικαίωμα στην ψυχοκοινωνική και την εκπαιδευτική φροντίδα. Για να μη χαθεί καμία ημέρα μάθησης και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

**Χρέωση ανά κλήση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας, από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%,15%,18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ