Κορωνοϊός -Ελλάδα: Στους 108 οι νεκροί από τη νόσο Covid-19

NEWSROOM
Κορωνοϊός -Ελλάδα: Στους 108 οι νεκροί από τη νόσο Covid-19
Εικόνα από το νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία» / Φωτογραφία: Eurokinissi

Τους 108 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στον κατάλογο των θυμάτων προστέθηκαν το πρωί της Μ. Παρασκευής δυο ακόμη άνθρωποι. Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 06:10 το πρωί στην Πτολεμαΐδα στο Μποδοσάκειο. Πρόκειται για άνδρα 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις 06:30 στην Αθήνα στο νοσοκομείο Σωτηρία. Πρόκειται για άνδρα 77 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Χθες το βράδυ ένας άντρας 76 ετών έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊού στη χώρα μας, και είχε ανεβάσει τη σχετική λίστα με τους νεκρούς σε 106. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Όπως ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη ο Σωτήρης Τσιόδρας τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο (Μεγάλη Πέμπτη) είναι 15 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.207. 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Δείτε live όλες τις ειδήσεις για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα και τον κόσμο. Live γραφήματα με τα κρούσματα, τους θανάτους, όσους αποθεραπεύονται στο koronoios-live.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ