Οικονομική Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα στη μετά Cοvid-19 εποχή -Διαδικτυακή συζήτηση

NEWSROOM
Οικονομική Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα στη μετά Cοvid-19 εποχή -Διαδικτυακή συζήτηση
Φώτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνουν η διαΝΕΟσις, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Επιμελητήριο Ηλείας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και την καλύτερη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Ελλάδας.

Η συζήτηση με τίτλο «Οικονομική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα στη Μετά - COVID Εποχή» και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του επιστημονικού κόσμου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 19:00 και θα έχει διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.

Η συζήτηση θα αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες: α) Ο τουρισμός και οι εναλλακτικές μορφές του στην περιοχή β) Ο αγροδιατροφικός τομέας και η προοπτική του γ) Η χρηματοδοτική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και οι δυνατότητες που προσφέρει το ΕΣΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση από τη σελίδα της διαΝΕΟσις στο youtube και στο facebook, από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο facebook, από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας στο facebook και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ