Κορωνοϊός: Πρώτη σύλληψη για πάρτι στη Μύκονο

NEWSROOM
Κορωνοϊός: Πρώτη σύλληψη για πάρτι στη Μύκονο
Φωτο: Shutterstock

Η πρώτη σύλληψη για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό σε πάρτι στη Μύκονο είναι γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη διοργάνωση του πάρτι και συνέλαβαν τον ενοικιαστή λίγο πριν την άφιξη των καλεσμένων, βάζοντας τέλος στο πάρτι πριν καν αυτό αρχίσει. Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

Να σημειωθεί ότι η χώρα έχει ήδη μπει σε κατάσταση συναγερμού λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα φαινόμενα συνωστισμού κυρίως στα νησιά, όπως η Μύκονος, όπου έχουν καταφύγει ήδη χιλιάδες τουρίστες, είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος των υγειονομικών αρχών, καθώς τα πάρτι δεν σταματούν, με τον κόσμο να μην τηρεί τις αποστάσεις και τα απαραίτητα μέτρα.

Μετά την επίσκεψη του Μ. Χρυσοχοϊδη μάλιστα στην Μύκονο, η ΕΛ.ΑΣ άρχισε τους ελέγχους στα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τα μπιτς μπαρ, αλλά και όπου παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού, καθώς ο κίνδυνος για ένα νέο κύμα της πανδημίας, είναι πιο ορατός από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ