Είδη ρουχισμού από τον Ομιλο Folli Follie στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

NEWSROOM
Είδη ρουχισμού από τον Ομιλο Folli Follie στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Μεγάλος αριθμός προϊόντων ρουχισμού, υπόδησης αλλά και παπλωμάτων, παραδόθηκε στους υπεύθυνους της Περιφέρειας Θεσσαλίας το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, προς διανομή στους πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας, από τον «Ιανό».

Τα προϊόντα, που ήταν προσφορά του Ομίλου Folli Follie, μεταφέρθηκαν στην πληγείσα περιοχή με φορτηγά της περιφέρειας Αττικής.

Στη διαδικασία παράδοσης της δωρεάς παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος επισκέφθηκε την Καρδίτσα για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες. Υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση ότι «το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει ήδη ενισχύσει την προσπάθεια στήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων με σημαντικό χρηματικό ποσό, ενώ ο κ. Χατζηθεοδοσίου ήταν από τους πρώτους που απηύθυνε κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να συνδράμει τους κατοίκους της περιοχής».

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Καρδίτσα. Όπως είχα πει, μαζί με τον πολύ καλό φίλο και πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ζυγογιάννη, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις με στόχο να στηρίξουμε την περιφέρεια της Καρδίτσας που υπέστη τεράστια καταστροφή...Χρέος μας είναι να στηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές. Το μέλλον της χώρας μας είναι η προσφορά όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που υποφέρουν», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ