Μάχη για την ηλεκτροδότηση 8.000 νοικοκυριών

NEWSROOM
Μάχη για την ηλεκτροδότηση 8.000 νοικοκυριών
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αγώνα δρόμου έδιναν όλη νύχτα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία «Μήδεια».

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν, όχι όμως και ο παγετός που θα συνεχιστεί. Μαζί και τα προβλήματα σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής, που εξακολουθούσαν να μένουν χωρίς ρεύμα για ένα ακόμη βράδυ. Σε ένα πολύ μεγάλο μέρος, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είχαν αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν καθώς ως χθες τα μεσάνυχτα βράδυ είχαν ηλεκτροδοτηθεί 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, τις πρώτες πρωϊνές ώρες παρέμεναν χωρίς ρεύμα περίπου 8.000 νοικοκυριά και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες.

Σήμερα το πρωί, το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες, έχοντας ενισχυθεί με 25 επιπλέον συνεργεία (περίπου 60 υπαλλήλους) οι οποίοι έφτασαν από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Ηπειρο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.

ΣΧΕΤΙΚΑ