Σταμπούλης: Άνοιγμα λιανεμπορίου με χρονικό περιορισμό

NEWSROOM
Καταστήματα λιανικού εμπορίου
Καταστήματα λιανικού εμπορίου/ Φωτογραφία INTIME NEWS

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης υποστήριξε ότι όταν ανοίξει και πάλι το λιανεμπόριο θα γίνει με χρονικό περιορισμό. Αυτή τη στιγμή φαντάζει σίγουρο ότι τα καταστήματα δεν θα σηκώσουν τα ρολά τους στις 29 Μαρτίου. Ωστόσο οι υπεύθυνοι εξετάζουν από τώρα τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει το άνοιγμα όταν κριθεί ότι είναι εφικτό.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή υποστήριξε ότι οι καταναλωτές θα πηγαίνουν στα καταστήματα έχοντας στείλει sms στο 13032. Παράλληλα τόνισε ότι θα υπάρχει χρονικός περιορισμός, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσο θα είναι αυτός. Επίσης ο κύριος Σταμπούλης αποκάλυψε ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα να είναι κανονικό και όχι με click away.

Μιλώντας στο Θέμα Radio δεν θέλησε να αναφερθεί στο πότε θα γίνει το άνοιγμα της εστίασης. Εξήγησε όμως, πως ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κρίσιμος όσον αφορά τον εμβολιασμό όπου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «όσο διευρύνεται το ποσοστό των εμβολιασμένων τότε μπορούμε να κάνουμε περισσότερα ανοίγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ