Δωρεάν διανομή μασκών και αντισηπτικών στην Ερμού τη Δευτέρα

NEWSROOM
Δωρεάν διανομή μασκών και αντισηπτικών στην Ερμού τη Δευτέρα
Φωτογραφία: Eurokinissi

Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της αγοράς, μέλη της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, θα βρεθούν δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, και στη διανομή, η οποία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την οδό Ερμού 2, θα δώσουν το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η αρχή της πρωτοβουλίας γίνεται από το κέντρο της Αθήνας, καθώς σε αυτό εδρεύει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και θα συνεχιστεί και σε άλλους δήμους του λεκανοπεδίου τις επόμενες ημέρες.

Μέσω της δράσης αυτής, το επιμελητήριο θέλει να δηλώσει τη στήριξή του στην επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας, προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτή η αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ