Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στην Αττική – Το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

NEWSROOM
Βόλτα στην Ερμού
Βόλτα στην Ερμού/ Φωτογραφία INTIME NEWS

Σε ισχύ είναι από την Πέμπτη το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει το άνοιγμα των επιχειρήσεων και σήμερα, Κυριακή 25 Απριλίου. Συγκεκριμένα τα καταστήματα που το επιθυμούν, θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα υποδέχονται τον κόσμο μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Το εορταστικό ωράριο θα συνεχιστεί και μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλος Σάββατο το ωράριο αλλάζει. Παράλληλα Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα είναι αργία.

Ο πρόεδρος Σταύρος Καφιούνης δήλωσε σχετικά: «Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις”.

Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο

ΣΧΕΤΙΚΑ