Γεωργιάδης: Θα στηρίξουμε τα γυμναστήρια και μετά την επαναλειτουργία τους

NEWSROOM
Κλειστά γυμναστήρια
Κλειστά γυμναστήρια/ Φωτογραφία Eurokinissi

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε χθες το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν και πάλι στο τέλος Μαΐου για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για εμβολιασμένους, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Ο Άδωνις Γεωριάδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίληση Κεγκέρογλου, τόνισε ότι τα γυμναστήρια χρειάζονται στήριξη, ενώ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει σκοπό να γραφτεί μόλις αυτά λειτουργήσουν.

"Τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας. Επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο. Να γραφτεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Χρειάζονται στήριξη τα γυμναστήρια και θα συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και μετά την επαναλειτουργία τους ", ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στα οικονομικά μέτρα στήριξης των γυμναστηρίων, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου θα μπουν στο πρόγραμμα πάγιων δαπανών και στην έκτακτη επιδότηση από το ΕΣΠΑ. Παράλληλα υποστήριξε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα είναι τέτοια που θα επιτρέπουν την ομαλή λειτουργία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ