Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

NEWSROOM
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος/ Φωτογραφία Eurokinissi

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της Χαλιβουργικής νοσυλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τον Φεβρουάριο και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Από μικρή ηλικία αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, καθώς έπασχε από μια σπάνιας μορφής αρθρίτιδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όσο περνούσαν τα χρόνια να δυσκολεύονται οι μετακινήσεις του. Ο ίδιος έλεγε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, δεν το έβαλε ποτέ κάτω και συνέχισε να παλεύει. Μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι έκανε εγχειρήσεις και πήρε φάρμακα που ήταν απαγορευμένα εκείνη την εποχή.

Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν ένας από του μετόχους και θερμούς υποστηρικτές στην ιδιωτικοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα ήταν ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής. Στις εποχές δόξας για την εταιρία, έφτασε να απασχολεί 2.500 τεχνεργάτες, ενώ οι Αγγελόπουλοι θεωρούνταν ότι είναι οι μεγαλύτεροι ιδιώτες παραγωγοί χάλυβα σε όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν συχνά στο επίκεντρο εξαιτίας της διαμάχης που είχε με τους γιους του. Αφορμή αυτής της διαμάχης που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια ήταν τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ