Συνεργασία ΣΤΑΣΥ και Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος

NEWSROOM
ΣΤΑΣΥ
ΣΤΑΣΥ/ Φωτογραφία Eurokinissi

Την απαρχή της μεταξύ τους συνεργασίας, σε μια προσπάθεια προώθησης της κυκλικής οικονομίας, αλλά και γενικότερα ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ανακοίνωσαν οι Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ)

Όπως υπογραμμίζεται στην κοινή ανακοίνωσή τους, ΣΤΑΣΥ και ΕΟΑΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους και από τις 5 Ιουνίου και για έναν μήνα, το μήνυμα της ανακύκλωσης «ταξιδεύει» στο Μετρό μέσω των μηνυμάτων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που προβάλλονται στις οθόνες των σταθμών, αλλά και σχετικών αφισών που έχουν αναρτηθεί στα διαφημιστικά πλαίσια, ενώ έπεται συνέχεια δράσεων από τον Σεπτέμβριο.

«Το περιβάλλον αποτελεί θεματική προτεραιότητα, που διέπει τη λειτουργία των Σταθερών Συγκοινωνιών. Με συνεχείς δράσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, η ΣΤΑΣΥ αναδεικνύεται σε έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε ζητήματα περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς. Τα μέσα σταθερής τροχιάς αποτελούν εξάλλου τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο ΕΟΑΝ επισημαίνει: «Έχει θεσπίσει στρατηγικούς στόχους για τη μείωση δημιουργίας αποβλήτων, την αύξηση της ανακύκλωσης, την εδραίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης, βάσει των αρχών της κυκλικής οικονομίας με εγκεκριμένο επικοινωνιακό σχέδιο προβολής. Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων, επιλέγει συμμάχους ξεκινώντας με τη ΣΤΑΣΥ».

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ