Επένδυση στο Ελληνικό: Αποκαλυπτήρια για τον Marina Tower

NEWSROOM
Το ελληνικό
Φωτογραφία: Lamda Development

Το project στο Ελληνικό προχωράει και αύριο η Lamda Development έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει τον Πύργο Κατοικιών στη Μαρίνα του Ελληνικού.

Μέσα από την ειδική ιστοσελίδα www.theellinikon.com.gr όπου θα λαμβάνουν χώρα διαδικτυακές παρουσιάσεις για την πορεία του έργου, κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για κάθε εξέλιξη, καθώς και συνολικά για όλες τις παραμέτρους του project, που πολλοί υποστηρίζουν πως θα αλλάξει όχι μόνο την ποιότητα ζωής στην Αττική, αλλά και συνολικά τις οικονομικές, επιχειρηματικές και βιοτικές συνθήκες της Ελλάδας.

Οι τελευταίες εξελίξεις για το έργο του Ελληνικού από τη Lamda Development, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7 Ιουλίου, καθώς θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία για τον Marina Tower, τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη στη χώρα.

Πρόκειται για τον εντυπωσιακό, ψηλό κτίριο με απεριόριστη θέα στη μαρίνα και το Αιγαίο, καθώς και στο Μητροπολιτικό Πάρκο και στο ευρύτερο τοπίο της πόλης της Αθήνας. Είναι ο πρώτος ουρανοξύστης με ύψος πάνω από 150 μέτρα που θα κατασκευαστεί στο Ελληνικό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Lamda Development αναμένεται να παραδοθεί το 2025. Οι τιμές των διαμερισμάτων, τα οποία θα είναι προς πώληση, θα διαφοροποιούνται ανάλογα με τον όροφο, τη θέα που θα προσφέρουν στους νέους ιδιοκτήτες, αλλά και τα τετραγωνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πως θα διαμορφωθούν οι χώροι, καθώς αυτό θα καθοριστεί και από τη ζήτηση που θα υπάρξει. Αναλόγως λοιπόν ο κάθε όροφος μπορεί να έχει από ένα μέχρι και περισσότερα από τέσσερα διαμερίσματα. Ωστόσο η διαφοροποίηση θα γίνει στους τελευταίους ορόφους, καθώς εκεί οι κατασκευαστές θα ετοιμάσουν υπερπολυτελείς μεζονέτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου πρόσφατα αποκάλυψε πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές πώλησης των κατοικιών. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτου στο Ελληνικό είναι πολύ έντονο από την Ελλάδα κυρίως, αλλά και από το εξωτερικό. «Από τη μια θέλουμε να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται από την Ελλάδα και από την άλλη να φέρουμε τουρισμό».

Ωστόσο έδωσε και το στίγμα για τα ακριβά πατώματα του ουρανοξύστη αναφέροντας πως η τιμή διαμερίσματος στον 50οόροφο του ουρανοξύστη θα είναι στα 25.000 ευρώ ανά τ.μ..

ΣΧΕΤΙΚΑ