Νοσταλγοί ενωθείτε: Το MySpace «επιστρέφει»

NEWSROOM
Νοσταλγοί ενωθείτε: Το MySpace «επιστρέφει»

Τα τελευταία χρόνια το Facebook είναι ο ακλόνητος βασιλιάς των Social Media. Ωστόσο πριν από αυτό υπήρχε ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο που είχε προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πλατφόρμα Myspace που με την πάροδο των ετών έχασε τη μάχη από το Twitter το Facebook και το Instagram. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετός κόσμος που αναπολεί εκείνα τα πρώτα χρόνια του Myspace, ειδικότερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Ένας νεαρός Γερμανός προγραμματιστής με την ονομασία «An The Maker» αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό και δημιούργησε το SpaceHey. Ουσιαστικά είναι ένα πιστό αντίγραφο του MySpace όπως αυτό ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η Ιστορία του SpaceHey

Το SpaceHey έχει τα απολύτως απαραίτητα και εξελίσσεται συνεχώς τον τελευταίο ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του. Την προηγούμενη Πέμπτη η πλατφόρμα κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 200.000 χρηστών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg οι σέρβερς δεν μπόρεσαν να αντέξουν τη ζήτηση.

Το SpaceHey δεν έχει διαφημίσεις κάτι που το έχει κάνει ακόμα πιο ελκυστικό για χιλιάδες χρήστες. Η αρχική σελίδα δείχνει απλά δημοσιεύσεις με χρονολογική σειρά, χωρίς κανένα πρόσθετο διαφημιζόμενο περιεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ