Τσιτσιπάς: Δεν έχω κάνει ακόμα το εμβόλιο, δεν είμαι αντιεμβολιαστής

NEWSROOM
Τσιτσιπάς: Δεν έχω κάνει ακόμα το εμβόλιο, δεν είμαι αντιεμβολιαστής

Στην αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κορωνοϊού προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δηλώνοντας ωστόσο ότι ποτέ δεν ήταν αντιεμβολιαστής.

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια από τα λόγια μου και έτσι έγινε η δυσφήμηση, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω ότι όποιος άνθρωπος η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της πρέπει να εμβολιαστεί», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας στον Sport24 και τον Βασίλη Σκουντή.

Στη συνέχεια σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε πως «φυσικά και θα κάνω το εμβόλιο», ωστόσο έκανε γνωστό ότι ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα για τον εμβολιασμό του Στέφανου Τσιτσιπά είχε ανοίξει σε δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021. «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», είχε τονίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ