Από μία λωρίδα θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή η κυκλοφορία στην Κινέττα

NEWSROOM
Κακιά Σκάλα
Κακιά Σκάλα

Από μία λωρίδα κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή η κυκλοφορία στην Κινέττα εκεί που έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα από την πτώση βράχων στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας οδού.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας την Κυριακή, θα δοθεί και η μεσαία λωρίδα και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σταθεροποίησης του βράχου το επόμενο διάστημα θα δοθεί στην κυκλοφορία και η τρίτη λωρίδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό στην ΕΡΤ και το OPEN για την πτώση βράχου που σημειώθηκε στο 48ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, λόγω της κακοκαιρίας «Άριελ». Μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως για την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μόνο από τη μία λωρίδα και ενδεχομένως την Κυριακή να δοθεί στην κυκλοφορία και η μεσαία. Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών αναμένεται να κρατήσει έως και πριν τις γιορτές.

«Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας και έχει μείνε ανοιχτή η μία λωρίδα. Κάνουμε τις επισκευές από τους φράχτες ανάσχεσης των βράχων και επίσης αποκαθιστούμε τα στηθαία ασφαλείας που είχαν σπάσει. Την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα. Επομένως για την επιστροφή της Κυριακής θα υπάρχουν δύο λωρίδες στη διάθεση των οδηγών. Σε ό,τι αφορά την αριστερή λωρίδα, στόχος μας είναι να δοθεί πριν από τις γιορτές», είπε στην ΕΡΤ ο κ.Παπανικόλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ