Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

NEWSROOM
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 10:45 το πρωί προσήλθε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ψηφίσει.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42). Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σχολείο, δεχόμενος επευφημίες και χειροκροτήματα από τους παρισταμένους.

Όπως και στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έτσι και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε δίνοντας τόσο την ηλεκτρονική όσο και τη συμβατική ταυτότητα.

«Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες»

«Σήμερα το λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία και είναι μέρα χαράς και ευθύνης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος από το 361ο εκλογικό τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο της Κηφισιάς όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες για να αποκτήσει ο τόπος μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα, θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους αλλά θα ψηφίσουν και για μία πατρίδα σταθερή η οποία θα προσφέρει τελικά συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Εύχομαι καλή ψήφο και εύχομαι η συμμετοχή σε αυτήν την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ