Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» χιλιομέτρων στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

NEWSROOM
Αυτοκίνητα στους δρόμους
Αυτοκίνητα στους δρόμους/ Φωτογραφία Eurokinissi

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα της Παρασκευής (22/12), καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο κόσμος κυκλοφορεί όλες τις ώρες της ημέρας λόγω του εορταστικού ωραρίου που έχουν τα μαγαζιά και έχει τεθεί από τη Δευτέρα (18/12). Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους, είτε γιατί τα ψώνια τους, είτε για να αποφύγουν το κρύο που έχει γίνει αισθητό την τελευταία εβδομάδα, είτε για να βγουν ή να ταξιδέψουν εκτός Αττικής, καθώς είναι και περίοδος αδειών.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σημειώνεται στον Κηφισό από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και στα δύο ρεύμα κυκλοφορίας, δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων.

Σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι το δαχτυλίδι της Κηφισίας και από το ύψος του Υγεία μέχρι το President και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ιδιο είναι το σκηνικό και στην λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης, 20-25 λεπτών από κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης και 15-20 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ