Κινηματογραφικά γυρίσματα και σήμερα στο Σύνταγμα

NEWSROOM
Κινηματογραφικά γυρίσματα και σήμερα στο Σύνταγμα
Φωτο: Eurokinissi

Συνεχίζονται και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα κινηματογραφικά γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be murdered».

Όπως ενημέρωσε ο δήμος Αθηναίων, τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται έως τις 18:00, επί της πλατείας και περιμετρικά, επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Ωστόσο, σε αντίθεση με χθες, σήμερα δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ταινία «Born To Be Murdered» είναι ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο, δημιουργός της πρόσφατης επιτυχίας «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου», ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βοηθός του, Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον και πρωταγωνιστής της ταινίας του Σπάικ Λι, «BlacKkKlansman».

ΣΧΕΤΙΚΑ