Εννέα συλλήψεις για πλαστά διπλώματα οδήγησης

NEWSROOM
Εννέα συλλήψεις για πλαστά διπλώματα οδήγησης
Φωτο: Eurokinissi

Χωρίς ούτε την παρουσία των μελλοντικών οδηγών, έδινε τα διπλώματα οδήγησης η σπείρα που δρούσε στην υπηρεσία Διεύθυνση Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Αττικής, Νοτίου Τομέα Αθηνών. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδικές έρευνες της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Έως αυτή την ώρα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε εννέα συλλήψεις, εκ των οποίων οι επτά είναι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και μάλιστα μία είναι είναι και διευθύντρια της υπηρεσίας, ενώ οι δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η προανάκριση από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι. Από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε από αρμόδιους αξιωματικούς, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έκαναν πολυτελή ζωή. Σημειώνεται, ότι η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο. Επίσης, από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα, αλλά και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ