ΚΩΣΤΑΣ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

«Πυρά» Καραμανλή κατά Παππά για τον άξονα Πάτρα - Πύργος

«Πυρά» Καραμανλή κατά Παππά για τον άξονα Πάτρα - Πύργος

«Η αλήθεια και τα έργα μιλάνε όμως από μόνα τους. Ένα έργο – εκκρεμότητα του παρελθόντος βρήκε λύση και δρομολογήθηκε. Αυτό είναι το ζητούμενο. ΟΧΙ τα υπαρξιακά του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κ. Καραμανλής.
NEWSROOM /
Καραμανλής λεωφορείο

Καραμανλής: Πάμε στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης

Το ηλεκτροκίνητο λεωφορείο Irizar ie tram, μήκους 12 μέτρων, θα εκτελέσει ειδικότερα για τέσσερις εβδομάδες δοκιμαστικά δρομολόγια σε πραγματικές οδικές συνθήκες, στο δρομολόγιο της Γραμμής 2 των Τρόλεϊ «Άνω Κυψέλη - Παγκράτι - Καισαριανή».
NEWSROOM /
Ε65 αυτοκινητόδρομος

Νότιο τμήμα Ε65: Στην κυκλοφορία τα πρώτα 14 χιλιόμετρα

«Αν δεν υπήρχε το ΕΣΠΑ και τα κοινοτικά χρήματα, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τέτοια έργα και αυτό πρέπει να το θυμίζουμε πάντα. Τα χρήματα αυτά υπάρχουν γιατί είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.
NEWSROOM /
Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: Έρχονται διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους επιβάτες των ΜΜΜ

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι στην Αθήνα σχεδόν τα 2/3 όσων χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διαθέτουν κάρτες απεριόριστων διαδρομών και «μπορούμε να δώσουμε κάποια έκπτωση σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί».
NEWSROOM /
Καραμανλής έλεγχος σε σήραγγες για μετρό

Καραμανλής για Γραμμή 4 του Μετρό: «Πολύ σημαντικό έργο, θα δώσει λύσεις»

«Ξεκινούν τα πρώτα εργοτάξια για τις πρόδρομες εργασίες. Η ολοκλήρωση της Γραμμής 4 θα γίνει μέσα σε 8 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό έργο, θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των πολιτών».
NEWSROOM /