ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: «Τόσα πολλά έργα, να ξεκινούν σε τόσο σύντομο χρόνο, δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα ποτέ στο παρελθόν»

Για τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται σε όλη την χώρα, για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα ενίσχυσης των πολιτών, για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για το διακύβευμα των επόμενων εθνικών εκλογών, μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής στην εφημερίδα Real News και στο δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα.
NEWSROOM /
Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: Τα μεγάλα έργα υποδομών αποτελούν ένα πολύ ισχυρό μέρισμα στην ανάπτυξη

Στην συμβολή των έργων υποδομών στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας σήμερα στο Olympia Forum III, που διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.
NEWSROOM /
Ο υπ. μεταφορών Καραμανλής μιλά για τα αυτοκίνητα

Καραμανλής: Υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα σιδηροδρομικών έργων που έχει σχεδιαστεί ποτέ, ύψους 3,3 δισ. ευρώ

Στο νέο πρόγραμμα σιδηροδρομικών έργων, το μεγαλύτερο που έχει σχεδιαστεί ποτέ στη χώρα, ύψους 3,3 δισ. ευρώ, αλλά και ειδικότερα για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή στην Πάτρα αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
NEWSROOM /
Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής

«Μάχη» Σημίτη-Καραμανλή για ελληνοτουρκικά και Ελσίνκι -Τι απαντά ο ένας πρώην πρωθυπουργός στον άλλον

Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Σημίτη και του Κώστα Καραμανλή, ως προς τα ελληνοτουρκικά και τη συμφωνία του Ελσίνκι, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες. 
NEWSROOM /
Αυτές θα είναι οι προτεραιότητες του υπουργείου Μεταφορών

Αυτές θα είναι οι προτεραιότητες του υπουργείου Μεταφορών

Αν και δεν έγινε κάποια σχετική αναφορά κατά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη και του Κώστα Αχ.Καραμανλή, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα εγκαταλείπεται το σχέδιο κατάτμησης του έργου του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας-Πύργου και θα προκηρυχθεί ξανά ως ενιαίο έργο, εντός του 2019.
NEWSROOM /