ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ακρόπολη

Τι θα κρίνει τις τελευταίες έκτακτες παροχές: Αλλάζουν όλα με τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες

«Μαξιλάρι» για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν ή εξάντληση όλων των δυνατοτήτων για μια τελευταία έκτακτη παροχή στο τέλος του χρόνου; Η υποβολή του Προγράμματος Σταθερότητας στις Βρυξέλλες έδωσε την αφορμή για μια ακόμα συζήτηση γύρω από το αν η σημερινή αλλά και οι επόμενες κυβερνήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα έκτακτων παροχών, εφόσον ο Προϋπολογισμός καταγράφει υπερεισπράξεις, όπως συνέβη τα τελευταία χρόνια.
NEWSROOM /
Άννα Μάνη, υφυπουργός Ανάπτυξης

Άννα Μάνη: Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η στήριξη του επιχειρείν

«Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η στήριξη του επιχειρείν» σημείωσε στην πρόσφατη τελετή απονομής των πρώτων «Επιχειρηματικών Βραβείων» του Επιμελητηρίου Αργολίδος, η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη.
NEWSROOM /
Η διασταύρωση Ανδριανού και Κυδαθηναίων στην Πλάκα/Φωτογραφία: Shutterstock

Κατώτατος μισθός: Οι προτάσεις εργαζομένων και φορέων - Πού προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των φορέων και της κυβέρνησης για την νέα αύξηση του κατώτατου μισθού έχουν ξεκινήσει και αποτυπώνονται σημαντικές διαφορές μεταξύ των προτάσεων που έχουν κατατεθεί.
NEWSROOM /
Κόσμος στην Αθήνα

Κατώτατος μισθός: Στην τελική ευθεία για το πού θα «κλειδώσει» -Ο πήχης που θέτει η κυβέρνηση, τι λέει η ΓΣΕΕ

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αναφορικά με το πού θα «κλειδώσει» τελικά ο νέος κατώτατος μισθός, με τις σχετικές ανακοινώσεις από το ΥΠΕΘΟ να αναμένονται σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα.
NEWSROOM /