Μήνυμα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην κυβέρνηση

NEWSROOM
Μήνυμα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην κυβέρνηση

«Η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, η προσέλκυση νέων ξένων επενδύσεων και η τόνωση της επιχειρηματικότητας, πρέπει να αποτελέσουν θέματα πρώτης προτεραιότητας για τη νέα Κυβέρνηση, που με την εντολή αυτοδυναμίας, την οποία έλαβε από τον ελληνικό λαό, έχει όλα τα περιθώρια να πράξει τα δέοντα, ώστε η χώρα αφενός να κερδίσει το χαμένο έδαφος των μνημονιακών χρόνων, αφετέρου να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, επιτυγχάνοντας υψηλότερους ρυθμούς αύξησης του ΑΕΠ».

Τα ανωτέρω δηλώνει ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, με αφορμή την εκλογή της νέας Κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι οι επιχειρηματίες θέτουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους, θεωρώντας ότι η επόμενη τετραετία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να οδηγηθεί σε περιβάλλον βιώσιμης ανάπτυξης.

«Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός κάθε κυβερνητικής πρωτοβουλίας, που στόχο θα έχει την καλλιέργεια κλίματος αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τις αγορές, όπως και κάθε ενέργειας που θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξαναβρεί το «βηματισμό» της εντός και εκτός συνόρων», πρόσθεσε ο κ. Αθανάσιος Κελέμης, για να συμπληρώσει ότι «το Επιμελητήριο θα στηρίξει τις παραγωγικές επενδύσεις, καθότι λειτουργούν ως επιταχυντές της Ελληνικής οικονομίας, τονώνοντας παράλληλα την απασχόληση».

ΣΧΕΤΙΚΑ