ΕΕΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δωρεάν δημιουργία e-shop

NEWSROOM
ΕΕΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δωρεάν δημιουργία e-shop
Φωτο: Eurokinissi

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα για δημιουργία δωρεάν 1000 e-shop.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου: «ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, το ΕΕΑ ξεκινάει το project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» και προχωράει στην υποστήριξη των μελών του με την δωρεάν δημιουργία 1000 ηλεκτρονικών καταστημάτων για τα μέλη του. Ταυτόχρονα θα προσφέρει στα μέλη του την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα να έχει στέρεες βάσεις. Εκπαίδευση για την αποφυγή των συνηθισμένων λαθών, για digital marketing, για κάθε τι που θα χρειαστούν ώστε να περάσουν επιτυχημένα στην επόμενη εποχή, σε αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι ένα καθοριστικό βήμα για το μέλλον και το ΕΕΑ το κάνει πρώτο, στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα. Η πανδημία ανέδειξε όλα τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου που σήμερα οι συνολικές πωλήσεις του διεθνώς πλησιάζουν τα 35 τρις δολάρια, ενώ και η μελέτη που εκπόνησε το επιμελητήριο δείχνει ότι πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα τους την προσαρμογή στα νέα δεδομένα».

Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να δηλώσουν ενδιαφέρον υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ